7 januari 2021

Hej igen!

Allmänt

Nu var det så himla länge sedan jag skrev uppdaterade här! Men jag lovar, det har sina anledningar. Ibland måste en välja att släppa det som inte fyller en med energi och istället fokusera på det som ger mening i tillvaron.
 
Detta utrymme har gjort så mycket för mig. Att få dela med mig av allt jag bär inom mig har varit så förlösande. Det har bitvis varit otroligt läskigt och ångestfyllt: att blotta sig för alla på Internet, med vetskapen om att det som skrivs här är förevigt inpräntat i den digitala världen. Men vet ni vad? Jag står för precis allt jag har skrivit här. Det har varit min sanning. Jag kan blicka tillbaka på gamla inlägg och fundera på om det verkligen är jag som har skrivit dem. Trots att min blogg (jag hatar förövrigt det ordet) bara har funnits i dryg 1,5 år så är det en helt annan person som sitter framför skärmen och skriver nu än då. Ganska häftigt när jag tänker på det, hur jag liksom "blommat ut". 
 
Men nu är jag tillbaka! Kanske inte för gott eller som förut, men jag är här för att dela med mig av mina livsöden och erfarenheter. Oavsett vem du är eller vad du har framför dig så hoppas jag att du kan finna någon slags comfort i mina inlägg. Om inte, nä då var det väl så! Allt är inte för alla, och alla måste få hitta sin väg. Ta hand om dig så hörs vi snart igen 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress