Jag har haft ett par jobbiga dagar denna vecka. Dels har jag haft feber och varit hemma från jobbet i en och en halv dag, och det får mig att känna mig så kass. Jag har också fightats rätt hårt med min matdemon. Den har sagt åt mig att jag inte duger som jag är och har fått mig att hoppa över måltider. Men idag känns det bättre! Har ätit lite för lite idag, men jag känner mig ändå rätt pigg och på gott humör. Vilket jag inte gjorde imorse...
 
Jag fick typ ett mental break down i morse, ett smärre sådant men ändå. Morgonen började med att jag hade god tid på mig och kände mig rätt fräsch. Hade redan bestämt vad jag skulle ha på mig: stumpbyxor och en klänning. Jag vet inte hur det är för er andra kvinnor, men mina strumpbyxor går sönder hela tiden. Så idag tog jag fram ett nytt par som jag köpt på Indiska tidigare. Ett märke jag aldrig provat, men iallfall i storlek L/XL. MEN SÅ FICK JAG INTE PÅ MIG DOM. Helvetes jävla skit. Och tankarna kom direkt:
 
"Jag är så tjock"
"Jag är så äcklig"
"Jag är så ful"
 
Det drog ner mig fullständigt och i 20 minuter var jag tvungen att prova igenom hela min garderon för att hitta någonting jag inte såg tjock ut i. Det väl den välplanerade komma-i-tid-till-jobbet-morgonen.
 
Men vet ni vad? Jag lyckades ta mig ur det som hade kunnat bli en negativ spiral! Efter att få ha ventilerat problemet kom jag till insikt att det faktiskt var strumpbyxorna det var fel på. Jag hade ju dagen innan haft ett par andra strumpbyxor i samma storlek, fast ett annat märke, och de satt som en smäck. Och jag har ju knappast växt ur en storlek över en natt. Så om ni inte vill köpa för små strumpbyxor, köp dem inte på Indiska (som för övrigt har bra storlekar och fina saker). 
 
Jag har liksom accepterat att jag är stor och kommer alltid vara tvungen att prova de stora storlekarna först. Jag har stora bröst och är nästan 180 cm lång. Och det är inget att ha komplex över! Tyvärr har inte alla klädkjedjor hängt med i utvecklingen och vägrar sälja kläder större än XL. Och många av de som har större storlekar är så osmakliga att de döper sina "stora" kollektioner till massa strunt, typ Xlent och H&M+. Jävligt osmakligt om ni frågar mig. Men det är så världen ser ut och jag är fortfarande snygg, trots att jag inte kan köpa skjortor på H&M. 
 
Nu ska Klas och jag ligga i soffan och glo på Desperate Housewives resten av kvällen (ja, jag är lite efter)! Hoppas ni alla har haft en fin dag och ta hand om er själva!
Anonym

Vilken skit start på dagen!
Det är märkligt hur små saker kan få en ur balans på morgonen.
Personligen kan min dag vara förstörd, om jag får ett ägg som inte går att skala. Helt sjukt egentlige.
Bra att du kunde ta dig ur den negativa spiralen.
Hoppas dagen blev bra.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress