Ännu en måndag är till ända och jag är lika trött som jag brukar vara. Förutom att ha avklarat 8 timmar på jobbet har jag varit hos läkaren och varit och handlat, två saker som alltid gör mig extra trött. Idag var det inget för mig "vanligt" läkarbesök, utan jag gick för fysiska åkommor. Ända sedan jag fick kallelsen har jag spelat upp besöket i huvudet, vad läkare kommer säga och hur jag komme svara. Det är så typiskt mig. Jag antar att det är bra att vara förberedd, ha frågor redo och så vidare, men ibland går det till överdrift. Det är så hela mitt liv har varit. Jag har inte levt i nuet, jag har alltid försökt förutspå framtiden. Och ältat det som varit. 
 
Men jag tycker att det är ett stort framsteg att jag ens klarar av att refletera kring det. Och framför allt inte anklaga mig själv för det! Jag är en väldigt känslig person och jag oroar mig ofta och mycket. Jag har till och med på papper att jag oroar mig mer än de flesta andra. Och så kanske det alltid kommer vara. Men jag vet om det och jag vet att det inte är mitt fel. Jag behöver inte hata mig själv för det. 
 
Istället är min plan att utnyttja min känslighet ännu mer till min fördel. För det första tycker jag det är fult att säga "känslig", det låter så negativt. Typ som att man vore vek och svag. Vilket jag inte är! Jag är ödmjuk och stark. Jag är en bra människokännare, en bra lyssnare och tror att jag sprider glädje till min omgivning. Kanske ömsint? Eller bara grymt bra. 
 
Nu ska jag ta min grymma själv och kropp till sängen, mysa ner mig med Klas och sova 8 välförtjänta timmar! Bjuder på en bild på Klas och mig med en fågelbajs i bakgrunden och önskar er en god natt och en bra tisdag imorgon!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress