I lördags fyllde jag år! Med 26 år på nacken är jag nu blott 3 år från 30. Och än så länge känner jag ingen panik över det. Jag känner mig fortfarande ung och som att jag har hela livet framför mig!
 
Redan på fredagen började firandet med att jag blev bjuden på middag på Högbo Brukshotell. En helt fantastisk fyra-rättersmiddag stod på menyn. Det blev råbiff, oxfilé, ostbuffé och dessertbuffé. Hur gott som helst! Vi satt och åt i 3 h och jag tog inte en enda bild, ett bevis på hur trevligt jag hade det!
 
Lördagen började faktiskt med några timmars jobb. Jag blev utringd på morgonen och spenderade någon timme i valsverkshytten. Helt ärligt tyckte jag att det kändes som en helt okej start på födelsedagen, nörd som jag är! Senare under dagen tog jag med min familj till jobbet och hade en verksvisning för dem. Även detta tyckte jag kändes helt rätt på min födelsedag. Jag vill ju att de jag har omkring mig ska förstå hur fascinerande stålindustrin är haha. Senare på kvällen åt vi middag på The Church i Sandviken. Denna gång blev det charkbricka, hamburgare och "dessert-tacos". Även denna kväll får full pott, jag hade supertrevligt!
 
Igår gjorde jag inte jättemycket, men hade en mysig dag ändå. Jag tog en promenad i solen, måltidsplanerade, handlade, fikade med en vän, bakade pizza och kollade på Beck. Precis så som en söndag ska vara! 
 
Nu är det en ny vecka med nya möjligheter. Jag känner mig förvånansvärt pigg och glad idag, och jag hoppas det håller i sig hela veckan. Men gör den inte det så får det vara så. Jag har ätit min nya medicin i 5 dagar nu och imorgon är det dags att dubbla dosen. Än så länge är det enda jag upplevt som biverkningar en krångligare mage är vanligt, men förhoppningsvis blir det bättre med tiden. Humöret har varit lite lågt de senaste dagarna, som förväntat, men jag känner mig ändå hoppfull och tar mig genom dagarna bra. Jag får se hur jag känner under veckan om jag orkar med jobbet, idag känns det iallafall bra. 
 
Eftersom jag hade det så tevligt i helgen och inte tog några bilder som jag kan bjuda på kommer här en seriestrip som jag tyckte var väldig bra. Tänk om vi alla kunde tänka mer såhär..
 
 
 
Jag önskar er alla en bra start på denna nya vecka! Ta hand om er!
Anonym

Gratulerar i efterskott 🎈
Vilken fantastisk helg du verkar ha haft.

Svar: Åh tack snälla! <3
Nathalie Schmidt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress