Klockan 15 igår bestämde sig min dator för att göra någon långdragen uppdatering, så jag passade på att gå hem. Det var verkligen convenient eftersom jag kände mig helt paj och orkeslös. Jag ställde till och med kvar cykeln på jobbet och tog en promenad hem. Solen sken och jag kände att jag behövde landa i mig själv lite. De bästa dagarna på året är helt klart dagar som dessa. Solen skiner, luften är sval och det är fullt i färgglada blad överallt! 
 
 
På vägen fick jag ett infall att gå in på en butik här i Sandviken som heter Gröna Hörnet. De har massvis med frukt och grönsaker till superbra priser! Det roligaste är att det har lite annorlunda grejer, som man inte kan köpa på sitt vanliga ICA. Jag fick med mig vindruvor, jordgubbar, gul mango, kvitten, skärbönor och aprikoser! Vid fruktdisken var det en man som utbrast "12 kr kilot för paprika?! Det kan inte stämma!", varpå att gick och fick detta bekräftat av personal och sedan kom tillbaka med en vän och sa "Kolla! Vad var det jag sa?! Paprika för 12 kr kilot!". Gillar att han vågade uttrycka den eufori som antagligen alla andra där också kände. När jag gick ut därifrån sa gubben "Åh visst är det här roligt? Jag tycker det är så himla roligt!" och jag kunde inte mer än hålla med. 
 
 
Jag är helt galen i frukt! Gärna frukt som den är, men äver juicer, smoothies, efterrätter mm. Om man verkligen är det man äter så är jag en frukt. 
 
Nu är det dags för mig att att åka till jobbet. Jag bor typ 2 km från mitt kontor, men efter jobbet idag ska jag till Länsät i Gävle, så idag tog jag bilen. Idag vankas det först samtal med min behandlare och sedan 1 timmes MediYoga. Det är sista yoga-tillfället idag, vilken känns skit. Det har verkligen varit en fristad att komma tid på tisdagar. Som tur är finns det privata yogainstruktörer som erbjuder denna typ av yoga. Och så kan man ju göra det hemma själv. Men jag föredrar att få komma iväg och vara någon annanstans ett tag. 
 
Hur som helst, det blir en ganska kort dag för mig idag. Känner mig forfarande rätt seg så det ska faktiskt bli skönt. Hoppas ni också får en skön dag!
 
Vi hörs!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress