13 augusti 2019

Tillbaka i Sverige!

Allmänt

Tillbaka i Sverige och ordningen är återställd! Nästan helt iallafall. Klas höll på att gå av på mitten när vi kom hem strax innan 20 igår kväll. Och inatt har han bokstavligt talat sovit på mig. Supermysigt! 
 
Nattens sovpositon såg typ ut såhär, hur mysigt som helst! 
 
Jag har haft en jätteskön vecka i Grekland. Vi har slappat i värmen och bara varit. Och nu känner jag mig mer än redo för hösten och ser fram emot att börja jobba igen nästa vecka. Ett bra tecken tänker jag, att jag trivs på mitt jobb.
 
Den återstående tiden på semestern ska jag lägga på att ta hand om mig själv! Jag ska göra saker jag gillar, äta bra mat, röra på mig och se till att sova ut. För mig kan det ofta kännas jobbigt att vara ledig, jag har så svårt att hålla rutiner då. Men denna sista semestervecka ska jag göra mitt allra bästa, jag behöver det! 
 
Nu ska jag ligga i soffan ett tag med min extremt morgontrötta hund. Kanske slumrar även jag till. Hemresan igår var ganska jobbig mentalt, så jag känner mig väldigt trött. Det blir nästan alltid såhär för mig när jag gör saker jag inte brukar och när det är väldigt mycket folk runt omkring mig. Det är så många intryck som ska tas in och bearbetas. Istället för att känna mig slö och dålig, som jag vanligtvis gör, accepterar jag detta och bestämmer mig för att ta det lugnt. Det är framsteg! 
 
Klas har redan somnat, det gör säkert jag med snart. Och sovråttan är med! Klas går alltid och hämtar den när han ska sova, och så ligger han och tuttar på den.
 
Jag hoppas att ni också lyssnar på er själva och tar han om er idag. Vi hörs! 
Anonym

Vilken mysig liten hund! Det går inte att få mer äkta kärlek, än vad en hund ger en.
Borta bra men hemma bäst.
Själv så fallerar alla mina rutiner,när jag inte gör det jag alltid gör.
Mitt liv fungerar bäst när allt går på rutiner.
Semester är som regel helt kaosartat.
Glömmer bort allt jag bör göra,ända ner till tandborstning.
Men så får det vara några veckor om året,livet är inte alltid perfekt.

Svar: Bra inställning! Är väl kanske det som är lite syftet med semester också ☺️ Och nej visst är det så, hunden är människans bästa vän, tveklöst 😍😍
Nathalie Schmidt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress