Idag landade vi i Grekland och checkade in på ett supergulligt boutique-hotell på ön Lefkas! Under veckan kommer det antagligen några uppdateringar härifrån, innehållandes endast en massa livsnjuteri! Just idag tänkte jag nämna lite om hur det känns för mig att åka på solsemster när jag samtidigt går i behandling mot min ätstörning. 
 
Helt ärligt så känns det lite sådär. Det är superskönt att komma iväg och  bara vara. Men ätstörningen har inte tagit egen semester, den är här med mig, även här måste jag kämpa mot den. Så det jag måste (eller egentligen vill) göra är att följa den plan jag har, äta de mål jag ska och forstätta med de uppgifter jag har. Min behandlare har varit tydlig med att de uppgifter jag har fått inte är ett tvång, behandlingen är frivillig. Så känner jag inte för att göra något behöver jag inte. Men jag vill verkligen, jag vill bli frisk och fri! 
 
Sen är det detta med att gå runt i bikini, är inte ett stort fan av det. Men det börjar växa lite själacceptans hos mig, och det gör mig så glad! Så nog kommer jag njuta allt, trots de orosmoln som finns. Och hur kan man inte njuta när man får ta del av den vackra natur som finns här?!
 
Kolla här, jag får gåshud bara av att stå och blicka ut över detta. Det är riktigt själamat!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka duscha av mig dagens flygplansbaciller. Sedan ska vi leta efter något mysigt ställe att äta middag på. 
 
Ha det bra!
Anonym

Det där ser underbart ut!
Själv acceptans är svårt för väldigt många,jag menar hur många känner du som har det till 100%
Men det går att öva upp, och man mår bra när man har det.

Och sen är det inte fel att låsas som livet är hakuna matata ibland, så passa på och njut.
Ser ifram emot nästa inlägg.

Svar: Helt riktigt! Jag skulle nog erkänna mig som frisk och fri den dagen jag huvuddelen av tiden inte tänker på hur jag ser ut ☺️ Och den dagen kommer att komma!
Tack för din kommentar! Jag ska verkligen leva lite hakuna matata denna vecka 😁
Nathalie Schmidt

Johanna Ahlsten

Hoppas att du får ha det underbart ❤️ Håller med ovanstående kommentar, det är inte förbjudet att låtsas lite. När jag tog tag i sista biten av ätstörningen gjorde jag ibland så att jag ”lekte” att jag var frisk. Typ gick på restaurang i rollen som någon som inte hade några matproblem. Låter kanske flummigt men funkade för mig. Kram

Svar: Tack!! ❤️ Jag tycker det låter som en kul idé, det ska jag prova! Kram till dig med och tack för kommentaren
Nathalie Schmidt

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress