Godmorgon från solstolen! 
 
Klockan är 10 här och det är redan sjukt varmt. Solen skiner och byn börjar vakna till liv. Likaså syrsorna. Jag har legat i min solstol sen 8:30 och bara slappat, somnat till lite emellanåt. Det kan verkligen behövas, för jag sov riktigt kasst inatt. Jag har haft sömnproblem i över 2 år och äter lugnande för att få någon slags sammahängande sömn. Sömn är ju liksom en förutsättning för att man ska orka med allt. Det finns såklart en massa man kan göra för att sova bättre utan tabletter, tex motionera, äta bra och ta hand om sin mentala hälsa. För mig har det dock gått så långt stt jag behöver mina tabletter för att få sova så att jag har ork att motionera, äta bra och ta hand om min mentala hälsa. Målet är ju såklart att slippa tabletter, men det får ta den tid det tar. Just nu är jag tacksam att jag har dem och att de fungerar! Att jag sover dåligt nu har nog att göra med att jag inte har min kvällsrutin här. Och värmen. Usch vad jag har svårt att sova i värmen! Det finns AC på rummet, men den ger i mina ögon inte tillfredställande kyla 😅
 
Utöver sömnproblem så har jag det riktigt bra här! Slappar, badar, tittar på människor, äter god mat, skrattar och bara myser! 
 
Här är vårt gulliga lilla hotell! Finns bara 21 rum, så det är väldigt lugnt och inga köer till frukostbuffén.
 
Svalkande och mättande smoothie funkar perfekt som mellanmål i min matplan! 
 
Ännu en vy som får min själ och mitt sinne att slå volter! 
 
En bild från det kilometerlånga (säkert längre?!) stråk med restauranger tätt intill varandra. Och de fina bergen i bakgrunden! 
 
Nu vankas ett dopp i poolen och sedan kommer livsnjuteriet att fortsätta! 
 
Ta hand om er!